Oude IJsselbrug afgesloten? Probeer 2 weken een e-bike uit!

Oude IJsselbrug afgesloten? Probeer 2 weken een e-bike uit!

Van 26 juni t/m 18 augustus is de Oude IJsselbrug in Zutphen afgesloten voor auto’s. Tijdens deze periode kunt u met een e-bike twee weken lang fluitend over de brug fietsen! 100 mensen mogen namelijk een e-bike uitproberen tijdens de e-bike probeerweken van Slim Reizen Stedendriehoek.

De Oude IJsselbrug in Zutphen is zes weken afgesloten door werkzaamheden van de gemeente Zutphen. Wilt u toch op tijd op uw werk zijn en tegelijk iets goeds doen voor uw eigen gezondheid en het milieu? Met de fiets kunt u wél over de brug! Dat scheelt 12 kilometer omrijden. Probeer ook eens twee weken een e-bike uit: doe mee aan de e-bike probeerweken van Slim Reizen Stedendriehoek. Reageer snel om te zorgen dat u bij de 100 deelnemers bent!

Wat houden de e-bike probeerweken in?

  • U kunt alleen aan de actie meedoen als u met de auto over de Oude IJsselbrug reist naar uw werk.
  • U kunt twee aaneengesloten weken een e-bike uitproberen.De twee weken vallen in de periode van 23 juni tot en met 17 augustus.
  • U kiest zelf welke twee weken u de fiets gebruikt, startend op vrijdagavond.
  • U gebruikt de e-bike minstens twee dagen per week om naar uw werk te reizen.
  • U heeft zich aangemeld met de Slim & Snel-fietsapp.
  • Bevalt het fietsen? Dan kunt u de e-bike met korting kopen na afloop van de twee probeerweken!

Fluitend fietsen of 12 kilometer omrijden?
Dus, wordt het fluitend fietsen of 12 kilometer omrijden met de auto? Voor 100 mensen staat een e-bike klaar voor gebruik. Is een daarvan voor u? Meld u meteen aan, want vol=vol. Aanmelden kan gemakkelijk en snel bij www.slimensnel.nl. Hier vindt u ook de precieze spelregels en actievoorwaarden van de e-bike probeerweken.

De actie wordt uitgevoerd door het programma van de Cleantech Regio op het gebied van Slim Reizen.

Wilt u meer informatie over de werkzaamheden aan de brug en de verkeershinder, kijk dan op de website van gemeente Zutphen.

Hebt u vragen, mail ze dan naar slimensnel@slimreizenstedendriehoek.nl

15 juni 2017