Bijeenkomst: Talking Traffic in gesprek

Bijeenkomst: Talking Traffic in gesprek

Tijdens Verkeer, Mobiliteit & Parkeren in Houten op 22 en 23 november praat het Partnership Talking Traffic u bij over de actuele stand van zaken: hoever zijn we met ontwikkeling, productie en testen? Na een speciale opening van de beurs, starten we woensdagochtend 22 november met de plenaire sessie 'Talking Traffic in gesprek' (tussen 10.30 en 12.00 uur). Met elkaar praten over schoner, veiliger en comfortabeler reizen is mooi, maar laten zien wat er concreet beschikbaar is en komt om dat te realiseren, is nog veel mooier. Eerder ontving u hiervoor al een Save the Date. Heeft u zich nog niet aangemeld, dan kan dat nu alsnog hier.

Kennismaken met nieuwe diensten

Tijdens de sessie op woensdagochtend 22 november en in de stand van het Partnership Talking Traffic op de beursvloer bieden wij bezoekers een sneak preview van de nieuwe diensten voor weggebruikers. Gebruikstoepassingen staan centraal, vanuit het perspectief van de eindgebruiker én de wegbeheerder. Wat betekent Talking Traffic in termen van netwerkmanagement en welke concrete mogelijkheden komen er beschikbaar? In de directe omgeving van de Partnership-stand vindt u ook diverse partners met een eigen stand.

Met verschillende sessies in het inhoudelijke programma op woensdag en donderdag gaan we onder meer in op de betekenis van Talking Traffic voor wegbeheerders en weggebruikers, de intelligente verkeersregelinstallatie (iVRI), en de mogelijkheden van Talking Traffic voor de logistieke sector. Ook de zelfrijdende auto, MaaS en MobilityMoveZ.NL komen uitgebreid aan de orde.

Meer informatie en de programmering van onze sessies vindt u hier.

Praktische informatie

Datum: 22 en 23 november 2017
Locatie: Expo Houten, Meidoornkade 24, 3992 AE Houten
Aanmelden: voor de besloten sessie op woensdag 22 november (10.30 - 12.00 uur) kunt u zich hier aanmelden. In dat geval hoeft u zich niet te registreren als beursbezoeker: dat doen wij voor u. Voor de overige sessies kunt u zich aanmelden via de website van de beursorganisatie.

Graag tot ziens in Houten!

 

Beter Benutten