Agenda

1 | 2 |

Nationaal Fietscongres op 20 en 21 september in Tilburg

Het zesde Nationaal Fietscongres staat dit jaar in het teken van het thema Innovatie. Het is de gelegenheid voor fietsprofessionals om de actuele thema’s van vandaag en morgen te bespreken, kennis en ervaring te delen en contacten aan te halen. Gastheren dit jaar zijn Provincie Noord-Brabant en Gemeente Tilburg.

Workshop from Systems to Serivices

The resulting new, innovative and low threshold service projects in the Netherlands can be a blueprint for such a type of ITS deployment in other European countries facing a similar paradigm shift from systems to services in high traffic load areas. Rijkswaterstaat together with URSA MAJOR 2 is organizing a workshop to present these projects, explain their approach and share their experiences with a wider audience.

Meet-up: Stuur op data (26 september)

Niemand kan er omheen: data wordt steeds belangrijker. Wat big data voor impact heeft op de toekomst van mobiliteit in Noord-Brabant, bespreek je tijdens deze meet-up op het Dear Future-festival. Een exclusieve bijeenkomst voor professionals met een hart voor Brabant.

Demodag Talking Traffic Logistiek

Donderdag 28 september

13.00 - 18.00 uur

 

MobiliteitsRAI

De MobiliteitsRAI is de innovatieve opvolger van de BedrijfsautoRAI. Het is dé plek waar professionals uit het wegtransport bijeenkomen om zich te laten bijpraten over de mobiliteit van morgen. De MobiliteitsRAI vindt plaats van 19 t/m 21 oktober 2017 in RAI Amsterdam en is een initiatief van RAI Vereniging en RAI Amsterdam.

1 | 2 |